Mainos
Mainos

Noloon tilanteeseen joutunut tietoturvayhtiö: Tuotteemme taas turvallinen

Tietoturvayhtiö Symantec kertoo, että sen pcAnywhere-etähallintasovellus on saatu paikattua turvalliseksi.

Viime viikolla yhtiö suositteli asiakkaitaan ottamaan tuotteen pois käytöstä tietoturvakömmähdyksen takia. Yhtiö nimittäin tiedotti tuolloin, että pcAnywheren lähdekoodi oli varastettu vuonna 2006. Tämän takia sovelluksen pelättiin olevan alttiina krakkereiden hyökkäyksille.

Uutistoimisto Reuters kertoo, että Symantecin tiedottajan mukaan pcAnywheren versiota 12,5 on turvallista käyttää, kunhan siinä on asennettuna viimeisin turvapäivitys. Nyt yhtiö tarjoaa ilmaiseksi päivitystä pcAnywheren kaikille käyttäjille, myös vanhojen versioiden käyttäjille.

Tietoturvauhka ei ole koskenut Symantecin muita päivitettyjä tuotteita, kuten Norton Antivirus Corporate Edition, Norton Internet Security, Norton Utilities ja Norton GoBack -ohjelmia.

Symantec kehottaa kaikkia asiakkaita päivittämään ohjelmistonsa nyt tuoreimpaan versioon. pcAnywheren versiot 12.0 ja 12.1 kerrotaan kuitenkin myös olevan turvallisia, kunhan niihin asentaa viimeisimmän korjauspäivityksen.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme