Mainos
Mainos

"Nörtit raivoavat, jos uutta Androidia ei näy Unpacked-tilaisuudessa"

Android-käyttöjärjestelmän seuraavaa Ice Cream Sandwich –versiota odotellaan jo vesi kielellä.

Samsungin ja Googlen uskotaan vahvasti esittelevän uutuuden viikon päästä tiistaina. Msnbc.com –sivustolla kerrotaan, että Samsung pitää tuolloin San Diegon CTIA-tapahtumassa ”Unpacked”-tilaisuuden.

Samsung pitää tilaisuuden yhdessä Googlen kanssa. Tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä Androidin virallisella youtube.com/Android-kanavalla.

Tilaisuuden uskotaan tarkoittavan vain ja ainoastaan sitä, että Androidin uusi versio julkistetaan tuolloin. Uusinta käyttöjärjestelmäversiota nimittäin odotellaan juuri tämän kuun aikana. Msnbc-sivustolla vitsaillaan, että mikäli julkistusta ei tapahdu Unpacked-tilaisuudessa, niin siinä tapauksessa käytävillä tullaan näkemään paljon vihasta huutavia Android-nörttejä.

Ice Cream Sandwich –versiota on luonnehdittu merkittäväksi askeleeksi Androidille. Siinä yhdistellään puhelimien ja tabletkoneiden käyttöjärjestelmäversioiden ominaisuuksia keskenään.

Tilaisuudessa epäillään julkistettavan myös jokin uusi Android-puhelin, kuten odotettu uusi Nexus Prime-älypuhelinmalli.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme