Mainos
Mainos

Novo Groupin tulos heikkeni

Tietotekniikka-alan Novo Groupin tulos heikkeni kuluvan vuoden tammi-kesäkuussa viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

Konsernin tulos rahoituserien jälkeen oli nyt 3,7 miljoonaa euroa, kun sitä vuosi sitten kertyi 5,1 miljoonaa euroa, Novo Group kertoo osavuosikatsauksessaan.

Tulosta heikensivät koko katsauskauden jatkunut pc-laitteiden keskihintojen ja myyntikatteen pieneneminen sekä yhtiön panostaminen uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Konsernin liikevaihto kuitenkin lisääntyi 11 prosenttia 145,0 miljoonaan euroon. Vuoden 1998 tammi-kesäkuussa liikevaihtoa kertyi 130,6 miljoonaa euroa.

Osakekohtainen tulos oli nyt 0,30 euroa, kun se vuotta aiemmin vastaavana aikana oli 0,60 euroa. Novo Groupin tavoitteena on kasvaa markkinakasvua nopeammin. Yhtiö uskoo, että sillä on mahdollisuudet saavuttaa loppuvuonna alkuvuotta parempi tulostaso.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme