Mainos
Mainos

Novon tulos kohentui 2,7 miljoonaan euroon

Tietotekniikkapalveluita tarjoavan Nova-konsernin rahoituserien jälkeinen tulos nousi tammi-maaliskuussa 2,7 miljoonaan euroon, kun se vuotta aiemmin oli 2,1 miljoonaa euroa.

Novon liikevaihto kasvoi 67:stä 69,6 miljoonaan euroon ja osakekohtainen tulos nousi 0,2:sta 0,3 euroon, ilmenee yhtiön osavuosikatsauksesta. Tietotekniikkapalveluiden kysyntää kasvattivat alkuvuonna muun muassa verkoistumiskehitys sekä euron ja vuoden 2000 lähestyminen.

Novon ohjelmistopalveluiden liikevaihto kasvoi alkuvuonna yli 36 prosenttia ja käyttö- ja verkkopalveluiden vajaat 19 prosenttia. Laitteiden myynti sen sijaan väheni liki kymmeneksen.

Loppuvuoden aikana Novo aikoo edelleen kasvaa markkinoita nopeammin ja parantaa tulosta. Osa kasvusta syntyy yritysostoista ja kasvua haetaan entistä vahvemmin myös kansainvälisiltä markkinoilta, osavuosikatsauksessa todetaan.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme