Mainos
Mainos

Nyt on kiinnostava laji – kuka on Suomen ensimmäinen Excel-mestari?

Suomeen etsitään nyt uutta Excel-mestaria. Voittaja edustaa maatamme ensi kevään maailmanmestaruuskisoissa.

Taulukkolaskenta Excel on monelle tietokoneenkäyttäjälle tuttu ohjelma, jota vihataan ja rakastetaan. Nyt Excel-taiturit voivat kohdata toisensa ensimmäistä kertaa Microsoftin ja Verkkokauppa.comin järjestämissä suomenmestaruuskisoissa.

Järjestäjien mukaan kilpailijat mittelevät kolmessa eri lajissa, jotka ovat datanmurskausviesti, rytminen kaaviovoimistelu ja kaavapaini.

Datanmurskausviestissä kilpailijoiden tehtävänä on viedä viestikapula maaliin jäsentelemällä, hallitsemalla ja muokkaamalla laskentataulukon tietoja. Rytmisessä kaaviovoimistelussa kilpailijat esittävät tietoa visuaalisessa muodossa mahdollisimman luovasti. Kaavapainissa kilpailijat selvittävät vaikeita kaavoja ja muuttuvaa tietoa sisältäviä ongelmia.

Suomenmestaruusfinaaliin pääsee kolme parasta Excel-osaajaa eri puolilta Suomea. Finaali järjestetään 19. marraskuuta ja sen voittaja pääsee edustamaan Suomea ensi helmikuussa järjestettäviin Excelin maailmanmestaruuskisoihin.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme