Mainos
Mainos

Nyt on kovalevyllä kokoa: Maailman tilavin SSD-levy esiteltiin

Jos etsit tallennuskapasiteetiltaan varmasti riittävää kovalevyä, kannattaa odottaa Fixstarsin uusimman mallin tuloa myyntiin.

Fixstar on esitellyt maailman suurimman SSD-levyn, johon mahtuu dataa peräti 13 teratavun edestä. SSD-13000M on 2,5-tuumainen kovalevy, jonka rinnalle on esitelty myös 10-terainen versio.

Kansainvälinen media on verrannut levyn tallennustilaa DVD-formaattiin. Fixstarin 13 teratavun kapasiteetti vastaa peräti 2800 DVD-kiekkoa. Molempien tallennusformaattien lukunopeus on sama.

Fixstarin uusi SSD-levy kontrolloi lämpötilaa, jotta tallennetut tiedot eivät kärsisi esimerkiksi kuumissa olosuhteissa. Levyn saa kytkettyä erikoisvarmaan tilaan, jolloin tiedot ovat erittäin hyvässä turvassa. Tällöin kapasiteetti tosin laskee puoleen.

SSD-uutuus ei ole halpa hankinta. Hinnaksi kerrotaan noin 13 000 dollaria eli lähes 12 000 euroa. Levy tulee Yhdysvalloissa myyntiin helmikuun aikana.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme