Mainos
Mainos

Obama käytti Twitteriä ensi kertaa

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama on käyttänyt ensimmäistä kertaa verkkoyhteisöpalvelu Twitteriä.

Obama innostui tweettaamaan ollessaan vierailulla Yhdysvaltojen punaisen ristin päämajassa, jota käytetään parhaillaan Haiti-avustusprojektin keskuspaikkana.

Yksi tiedottajista oli juuri kirjoittamassa Twitteriin viestiä, jossa luki "Presidentti Obama ja hänen vaimonsa vierailevat juuri päämajassa". Presidentti halusi painaa itse Lähetä-nappia.

Tämän jälkeen seurasi uusi viesti, jossa luki "Presidentti Obama lähetti itse viime tweettauksen. Se oli hänen ensimmäinen tweettauksensa koskaan!".

Yhdysvalloissa erittäin suosittu Twitter-yhteisöpalvelu on ollut merkittävässä asemassa, kun haitilaiset ovat etsineet maanjäristyksessä kadonneita läheisiään. Moni haitilainen on myös kertonut maanjäristyksen jälkeisistä tunnelmista maailmalle palvelun kautta.

Twitterin perusidea on, että käyttäjä julkaisee tweettauksiksi eli linnunliverryksiksi kutsuttuja lyhyitä viestejä, jotka ovat vapaasti kaikkien luettavissa.

(MTV3 - STT - AFP)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme