Mainos
Mainos

Yllätys jäi tulematta – OnePlus julkisti uutuutensa

OnePlus on julkistanut odotetusti pari päivää sitten vihjailemansa uutuutensa – eikä yllätystä nähty. Aivan ennakkoarvioiden mukaisesti OnePlus julkisti uudet nappikuulokkeet.

OnePlussan uudet toisen sukupolven Bullets V2 -kuulokkeet näkivät tänään päivänvalon.

Mitään valtavan erikoista uusissa nappikuulokkeissa ei ole. OnePlus kertoo kuitenkin, että kuulokkeiden alumiinikelat ovat päällystetty ”premium-luokan japanilaisella kuparilla. Lisäksi OnePlus kertoo tehneensä saksalaisten LOFOn audioasiantuntijoiden kanssa äänenlaadun varmistamiseksi.

OnePlussan mukaan se on parantanut aiemmista Bullets-kuulokkeista ”bassotoistoa rikkaammaksi, diskanttitoistoa herkemmäksi ja keskiääniä sulavammaksi”.

Kuulokkeiden tasaisessa johdossa ovat painikkeet toiston ohjaukseen sekä mikrofoni. Paketissa mukana toimitetaan useita eri kokoja silikonikorvanapeista.Uudet kuulokkeet painavat vain 2 grammaa.

Bullets V2 -kuulokkeiden tarkasta hinnasta ei ole vielä tietoa, mutta se tuskin on paria kymppiä enempää aiempien perusteella.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme