Mainos
Mainos

Tällaista huhutaan uudesta OnePlus-suosikkipuhelimesta

Korealaislähteet juoruavat, että kiinalaisen OnePlus-yhtiön seuraava puhelinmalli kantaa hieman yllättäen mallinimeä OnePlus 5. Myös teknisistä ominaisuuksista on jo huhuttu, kertoo Tech2-sivusto.

OnePlus 3:n ja sen päivitetyn version 3T:n jälkeen voisi kuvitella, että seuraava malli yhtiöltä olisi OnePlus 4, mutta sen sijaan yhtiön kerrotaankin päätyvän nimeen OnePlus 5. Onen, 2:n, 3:n ja 3T:n jälkeen kyseessä onkin jo viides huippumalli yhtiöltä (edullisemman hairahduksen, OnePlus X:n, voi tässä kohdassa jättää pois laskuista). Lisäksi numero 4 liippaa kiinassa läheltä kuolemaa tarkoittavaa sanaa, ja on hyvin yleisesti epäonnen numero, joten OnePlus 4:n skippaaminen olisi sikälikin perusteltu ratkaisu.

Huhuttuja teknisiä ominaisuuksia tulevalle OnePlus 5:lle ovat muun muassa täysin uusi 23 megapikselin takakamera, nykyisestä 3T:stä juontuva 16 megapikselin etukamera sekä peräti 256 gigatavun tallennusmuisti. Ulkoasun sanotaan muistuttavan Samsung Galaxy S7 edgeä, reunoiltaan kaarevaa näyttöä myöden. Laitteen runko saattaa olla keraaminen, erikoisen Xiaomi Mi Mix -puhelimen tavoin.

Muita huhuttuja ominaisuuksia ovat kuuden tai kahdeksan gigatavun RAM-muisti sekä peräti 4000 milliampeeritunnin akku. Järjestelmäpiiriksi voitaneen odottaa Qualcommin tehokasta Snapdragon 835:ä, mutta koska Samsung nappaa itselleen kaikki valmistuvat 835:t pitkälle kevääseen asti, ei uuden OnePlussan julkaisuakaan kannata vielä aivan lähiaikoina odottaa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme