Mainos
Mainos

Onko sinuakin aina ärsyttänyt tämä yksityiskohta puhelimesta lähetetyissä sähköposteissa? Näin korjaat sen vihdoin

Katso yllä olevalta videolta, miten voit poistaa puhelimesta lähetetyistä sähköposteista ärsyttävän Lähetetty puhelimesta -tekstin ja vaihtaa allekirjoituksen mieleiseksesi.

Useimmissa puhelimissa on asetuksena ominaisuus, joka kertoo laitteista lähetettyjen sähköpostien tulleen puhelimesta. Mutta kuinka tarpeellista on todella tietää, että kaveri lähetti tämän sähköpostin juuri iPhonesta tai HTC One X -puhelimesta?

Sen lisäksi, että kaikki siis tietävät, mikä puhelin sinulla on käytössäsi, on pieni teksti kuin ilmaista markkinointia laitteiden valmistajille.

Onneksi tekstin saa kuitenkin helposti poistettua. Katso yllä olevalta videolta ohjeet sekä iOS- että Android-älypuhelimiin.

Ohjeet ovat iPhonen Sähköposti-sovellukseen sekä Gmailiin, joka useimmilla Android-laitteiden käyttäjillä on käytössä. Jos kuitenkin käytät Androidin omaa Sähköposti-sovellusta, voit pääosin noudattaa samoja ohjeita, jotka on annettu Gmailia varten.

Siinä missä Gmailissa asetuksiin pääsee yläkulmassa olevan kolmen viivan kautta, Sähköpostissa se löytyy oikeasta alakulmasta kolmen pisteen alta. Tämän jälkeen voit valita sähköpostitilisi, kuten yllä olevalla videolla, ja vaihtaa allekirjoituksen oikeasta kohdasta.

Lähteenä myös PCWorld

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme