Mainos
Mainos

Onko tässä UFO? Ei, vaan suomalaisten uskomaton konseptiauto

Suomalainen Valmet Autmotive -autotehdas esittelee Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä futuristista konseptiautoa.

Digital Trends -verkkosivustolla todetaan, että Valmet Dawn EV -sähköauto on aivan kuin tulevaisuudesta saapunut. Sivustolla hehkutetaan, että sen kaltaista ei ole aiemmin nähty.

Kuten kuvista näkee, niin auto on vähintäänkin oudon näköinen ja varmasti erittäin epäkäytännöllinen lähes joka tarkoitukseen. Digital Trends kuitenkin huomauttaa, että auto on yksinkertaisesti "cool" ja joskus muoto voittaa käytännöllisyyden.

- Tuollaisen auton voisi odottaa näkevänsä Tom Cruisen ajamana Minority report -elokuvan jatko-osassa, hehkuttaa sivusto.

Foxnews-sivusto kertoo, että Dawnin kuljettaja istuu keskelle asennetun akun vieressä. Auton etuosassa on eräänlainen haarukka, jonka välissä oleva huomiota herättävä induktiokäämi mahdollistaa auton lataamisen langattomasti.

Valmet Automotive haluaa esitellä Dawn-autonsa avulla yhtiön taitoja suunnittelussa ja kehitystyössä.

Viime viikolla Valmet Automotive ilmoitti alkavansa valmistaa venäläisen Marussia Motorsin B2-urheiluautoja Uudenkaupungin tehtaallaan.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme