Mainos
Mainos

Outo hyökkäys: Krakkeri muutti suklaayhtiön reseptiä

Verkkohyökkäyksistä puhuttaessa tarkoitetaan usein tapauksia, joissa krakkeri on pyrkinyt saamaan haltuunsa ihmisten henkilökohtaisia tietoja hyödyntääkseen niitä omiin tarkoituksiinsa. Joissakin tapauksissa krakkerit ovat tehneet hyökkäyksiä ainoastaan osoittaakseen, että he pystyvät murtautumaan erilaisiin nettipalveluihin.

The Consumerist -verkkosivustolla kerrotaan kuitenkin melko omintakeisesta verkkohyökkäyksestä, jossa krakkeri Murtautui Hershey's Chocolate -makeisyhtiön palvelimelle ja teki muutoksia sivuilta löytyvään leivontareseptiin.

Hershey´s on lähettänyt asiakkailleen sähköpostia, jossa yhtiö varoittaa hyökkäyksestä. Ilmoituksessa ei kerrota tarkkaan, mitä reseptiä krakkeri oli mennyt muuttamaan tai kuinka räikeästi reseptiä oli muutettu.

Sivustolle rekisteröityneiden asiakkaiden tietoja ei ole havaittu joutuneen vääriin käsiin, mutta rekisteröityneitä asiakkaita on kehoitettu kuitenkin vaihtamaan salasanansa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme