Mainos
Mainos

Outo varoitus Amazonin käyttöehdoissa: Varautuu zombie-epidemiaan

Amazon on lisännyt verkkopalvelunsa käyttöehtoihin kohdan, jossa yritys varautuu zombie-epidemiaan ja ihmiskunnan tuhoon. Asiasta uutisoi The Guardian.

Kirjakustantamona ja verkkokirjakauppana tunnettu yhtiö tarjoaa myymiensä tuotteiden lisäksi useita erilaisia verkkopalveluita tietokoneohjelmistojen kehittäjille sekä verkkopalvelimien ylläpitäjille.

Yhtiö on julkaissut vasta Lumberyard Materials -pelinkehitystyökalun, jolla on mahdollista ohjelmoida pelejä, jotka pyörivät Amazonin tarjoamilla palvelimilla.

Työkalun käyttöehdot kieltävät ohjelmistopaketin hyödyntämisen radio-ohjattavissa lennokeissa, lääketieteellisissä välineissä, ydinvoimaloissa, miehitetyissä avaruusaluksissa ja sodissa rauhan aikana.

Ehtoihin on kuitenkin määritelty erityinen poikkeustilanne, jossa kiellot eivät päde.

Käyttöehtojen pykälä 57.10 kertoo seuraavaa: ”rajoitukset eivät ole voimassa (Yhdysvaltojen tautiviranomaisten todentamassa) tapauksessa, jossa laajalle levinnyt, puremien tai ruumiinnesteiden kautta leviävä virusinfektio aiheuttaa ihmisruumiiden heräämistä kuolleista, ja saa ne syömään ihmislihaa, -verta tai aivo- tai hermokudosta, ja todennäköisesti tuhoaa ihmiskunnan.

Sitä ei tiedetä, miten pelinkehitysalustan katsotaan auttavan todennäköisesti lyhyellä varoitusajalla tapahtuvan zombie-epidemian taltuttamisessa. 

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme