Mainos
Mainos

Pääesikunnan tiedotukseen uusia nimikkeitä

Pääesikunnan tiedotusosaston tehtävänimikkeet muuttuvat vuodenvaihteessa. Tiedotusosaston osastopäällikkö, YTM Ossi Kervinen, 55, on määrätty puolustusvoimien tiedotuspäälliköksi. Hänen tehtävänsä puolustusvoimien koko tiedotustoiminnan ja osaston viiden eri toimintasektorin johtajana säilyvät nykyisellään.

Lehdistöpäällikkö, LitM Marko Luotonen, 34, on määrätty puolustusvoimien apulaistiedotuspäälliköksi. Hän seuraa tehtävässä vuodenvaihteessa eläkkeelle jäävää tiedotuspäällikkö Erkki Paukkusta, joka on työskennellyt tiedotusosastossa vuodesta 1970. Puolustusvoimien apulaistiedotuspäällikön tehtävänä on johtaa edeltäjänsä tavoin osaston tiedotussektoria.

Pääesikunnan tiedotusosastoon kuuluu viisi eri toimintasektoria: suunnittelu ja hallinto, tiedotus, julkaisut ja näyttelyt, Ruotuväki-lehti ja sotilasmusiikki. Osastossa työskentelee 19 palkattuun henkilökuntaan kuuluvaa, joista 12 on siviilejä, sekä kymmenisen varusmiestä toimittajina, graafikoina, valokuvaajina ja www-ylläpidossa.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme