Mainos
Mainos

Paikallisyhtiöiden GSM-operaattorista dna Finland

Paikallisten puhelinyhtiöiden uusi GSM-operaattori on vastedes nimeltään dna Finland. Aiemmin työnimellä Suomen 3P tunnettu yhtiö julkisti uuden nimensä ja tuotemerkkinsä tänään. Uuden operaattorin palveluiden markkinointi ja mainonta käynnistyy ensi vuoden alussa, ja valtakunnallisena palveluoperaattorina dna:n on tarkoitus toimia helmikuun alusta lähtien.

Yhtiön mukaan dna-brandiin päädyttiin pitkällisessä prosessissa nimitutkimusta hyödyntäen. Sen toivotaan purevan varsinkin nuoriin aikuisiin, paljon GSM:ää ja Internetiä käyttäviin kuluttajiin.

Dna Finlandin takana on 36 paikallista puhelinyhtiötä. Ne omistavat myös sen verkon rakentamisesta vastaavan erillisen 2G-yhtiön. Dna Finlandin tavoitteena on kerätä muutaman vuoden aikana 15 prosenttia Suomen matkapuhelinasiakkaista, mikä tietää yli miljardin markan liikevaihtoa. Ensi vuoden liikevaihtotavoite on 200 miljoonaa markkaa.

Palvelujen kehittämiseen uusi yhtiö aikoo ensi vuonna investoida yli 100 miljoonaa markkaa ja markkinointiin yli 30 miljoonaa. Tuloksen uskotaan yltävän voiton puolelle neljännen toimintavuoden aikana.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme