Mainos
Mainos

Painetun Taloussanomat-lehden taru loppui

Paperinen Taloussanomat teki koko historiansa tappiota, sillä se ei onnistunut saamaan riittävästi lukijoita.

Taloussanomien tämänpäiväinen painos jäi lehden hieman yli kymmenvuotisen historian viimeiseksi numeroksi. Mediayhtiö SanomaWSOY:n talousasioihin keskittyvä uutislehti jatkaa ilmestymistään enää vain verkossa.

Viimeisen numeron kansikuvassa lehden 40-henkinen toimitus kohottaa maljan uudelle alulle. Tuore päätoimittaja Juha-Pekka Raeste lupaa pääkirjoituksessaan uudistuksia jo kevääksi mutta korostaa, että murros tapahtuu pienin askelein.

Mainosrahan lisäksi verkkolehti hakee tulovirtaa pyrkimällä yhteistyöhön uutis- ja aikakauslehtien kanssa. Lisäksi sen yhteydessä toimiva Startel-uutistoimisto suunnittelee uusia maksullisia palveluja.

Paperinen Taloussanomat teki koko historiansa tappiota, sillä se ei onnistunut saamaan riittävästi lukijoita. Korkeimmillaan Taloussanomien levikki käväisi 39 000:ssa, kun kilpailevan Kauppalehden levikki oli esimerkiksi viime vuonna yli kaksinkertainen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme