Mainos
Mainos

Pänniikö Snapchatin uusin päivitys? Näin palautat vanhan version takaisin käyttöön

Snapchatin uusin päivitys on saanut monet käyttäjät raivon partaalle, mutta snäppääjien onneksi vanhan version palauttaminen on vielä mahdollista, kertoo muun muassa Mashable.

Kun Snapchatin uusin päivitys tuli snäppääjien ulottuville, uudistus herätti valtaisan someraivon. Uuden päivityksen vastustajat ikävöivät vanhaa versiota niin, että laativat vetoomuksen sen palauttamiseksi.

Perjantaina vetoomuksen oli allekirjoittanut jo 100 000 käyttäjää, maanantaihin mennessä allekirjoituksia oli kertynyt yli puoli miljoonaa.

Nokkelimmat snäppääjät ovat kuitenkin jo löytäneet keinon palauttaa iPhonelle sovelluksen vanhan version.

Clare JamesinTwitterissä julkaisemat ohjeet ovat levinneet jo laajalle, ja niitä noudattamalla uudistuksista pääsee ainakin hetkellisesti eroon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Vanhan version palautus vaatii sovelluksen uudelleenasennuksen, joten sitä ennen kannattaa varmuuskopioida tallennetut Snapchat-muistot, mikäli ei halua menettää niitä uudelleenasennuksen yhteydessä.

Kun muistot on varmuuskopioitu, voit asentaa sovelluksen uudelleen.

1. Poista sovellus.

2. Kytke sovellusasetuksista automaattiset päivitykset pois päältä.

3. Asenna Snapchat uudelleen.

4. Kirjoita kirjautumiskenttään sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "unohdin salasanani".

5. Määritä uusi salasana iPhoneen lähetettävän varmennuskoodin avulla.

6. Kirjaudu uudella salasanalla sisään, ja käytössäsi on taas vanha versio.

Ratkaisu on kuitenkin vain väliaikainen, ja uusi versio tulee takaisin käyttöön, jos sovelluksen joutuu pakottamaan lopettamaan.

Lähde: Mashable

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme