Mainos
Mainos

Parasta Pirkanmaalta -tapahtuma verkossa

Senaatintorin Parasta Pirkanmaalta -tapahtumassa 17.-19.6.1999 esitellään matkailun ohella Tampereen seudun huipputeknologian osaamista. Tapahtumaa voi seurata myös Internetissä.

Senaatintorin tapahtumia Parasta Pirkanmaalla -maakuntatapahtumasta voi seurata suorana lähetyksenä Internetissä Sonera Live! -palvelussa. Verkossa Parasta Pirkanmaalta -esittelyyn voi tutustua Pirkanmaan liiton sivuilla. Sonera rakentaa Senaatintorille tapahtuman ajaksi langattoman lähiverkon, joka mahdollistaa joustavat tietoverkkoyhteydet noin sadalle paikalla olevista yrityksistä.

Pirkanmaalla Sonera työllistää yli 450 henkeä. Tampereen Teletalon kehitysyksiköissä kehitetään erityisesti uuden sukupolven tietoverkkoteknologioita ja Internetin mediapalveluita yhdessä muiden Soneran teknologiayksiköiden kanssa. Soneralla on kehitysyksiköitä Helsingin ja Tampereen lisäksi myös Lappeenrannassa ja Oulussa.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme