Mainos
Mainos

Parhaat kännykkäkamerat testissä - katso tulokset

Väitetään että uusimmat älypuhelimet pesevät muutaman satasen pokkarikameran kuvan laadussa. MTV:n uutiset päätti selvittää asian. Valitsimme testiin neljä uutta älypuhelinta sekä yhden tavallisen kameran. Vertailussa olivat mukana Nokian N8, HTC:n Desire, Applen iPhone4, Samsungin Galaxy S sekä Panasonicin Lumix. Älypuhelinten hinnat ovat 500-600 euroa, Lumixin noin 300 euroa.

Kyseessä ei ole tieteellinen testi laboratorio-olosuhteissa. Kuvasimme kullakin laitteella sekä sisällä että ulkona usean otoksen ja valitsimme niistä teknisesti parhaan. Yleisesti kännykkäkameroiden salamien teho riitti heikosti toimituksessa, joka on kuvauspaikkana vaikein mahdollinen. Ulkona kirkkaassa auringonvalossa kameroiden välille eroa teki värien jyrkkyys. Älypuhelinten kamerat ovat loogisia ja suhteellisen helppokäyttöisiä. Toisin jossakin malleissa kuvan ottaminen peukalolla on hieman hankalaa.

Katso, miltä kuvat näyttävät!

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme