Mainos
Mainos

Parodinen pommivideo oli Samsungille liikaa – GTA-pelaaja vitsaili Note7-puhelimen toimivan myös käsikranaattina

Youtube poisti puhelinvalmistajan pyynnöstä videon, jolla GTA-pelaaja käyttää Galaxy Note7 -puhelinta pommina.

Samsungia ei naurattanut YouTubeen ladattu video, jolla Grand Theft Auto V -pelaaja käyttää surullisenkuuluisaa Galaxy Note7 -puhelinta ikään kuin käsikranaatin tapaan.

Sitten Samsungin uutuusluurin julkaisun, olemme saaneet lukea useista tapauksista, joissa puhelimet ovat räjähdelleet itsekseen.

Vitsiksi tarkoitettu video ei kuitenkaan osunut puhelinvalmistajan huumoriin. Samsung on vaatinut YouTubea poistamaan alkuperäisen videon, mutta varotoimenpiteet eivät jääneet siihen: nyt puhelinvalmistaja yrittää saada videon kaikkoamaan koko internetistä.

HitmanNikon pelivideo parodioi Samsungin meneillään olevaa kriisiä, joka on valitettavan vakava aihe. Videolla ei ole rikottu tekijänoikeuksia, mutta tähän Samsung kuitenkin yrittää perustaa syytteensä.

Vaikka YouTube poistikin alkuperäisen palveluun ladatun videon, löytyy video nyt toisen käyttäjän lataamana. Voit katsoa videon otsikon alta.


Lähde: The Verge


Videolla näkyy, kuinka Samsung Galaxy Note7 savuaa ylikuumentumisen jälkeen.


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme