Mainos
Mainos

Paul Lemström kuollut

Helsingissä vuonna 1941 syntynyt Lemströn kuoli äkilliseen sairaskohtaukseen eilen.

Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja Paul Lemström on kuollut. Lemström kuoli äkilliseen sairaskohtaukseen kesäpaikallaan Siuntiossa eilen.

Hufvudstadsbladetista kaksi vuotta sitten varhaiseläkkeelle jäänyt Lemström valittiin liiton puheenjohtajaksi vuonna 2000, ja kausi olisi jatkunut ensin vuoden loppuun saakka. Helsingissä vuonna 1941 syntynyt Lemström olisi täyttänyt heinäkuussa 63 vuotta.

Lemström aloitti Hufvudstadsbladetin urheilutoimittajana vuonna 1966. Vuonna 1963 Arsenalin käsipallojoukkueessa SM-kultaa voittanut Lemström kirjoitti mielellään paitsi käsipallosta, myös yleisurheilusta ja hiihdosta. Maastohiihdon arvokisoja Lemström ehti kiertää lukuisia.

Lemström oli pidetty työtoveri urheilutoimittajien joukossa ja vahvasti mukana järjestötoiminnassa. Hän kuului Urheilutoimittajain Liiton hallitukseen vuodesta 1990 lähtien ja toimi myös Helsingin urheilutoimittajien kerhon puheenjohtajana.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme