Mainos
Mainos

Pelipomolta raju lausunto: Nykyinen konsolisukupolvi saattaa jäädä viimeiseksi

Xbox-markkinointijohtaja Aaron Greenberg arvelee nykyisen konsolisukupolven jäävän ehkä viimeiseksi. Hän kommentoi asiaa toimittajalle parhaillaan käynnissä olevilla Gamescom-messuilla Kölnissä.

– Mielestämme tulevaisuudessa ei ole enää konsolisukupolvia, Greenberg sanoo.

Tämä tarkoittaisi sitä, että jatkossa nykyisestä Xbox-konsolista ilmestyisi laitteistoltaan päivitettyjä versioita ilman varsinaista sukupolven vaihdosta. Nykyiset Xbox One -pelit toimisivat niissä edelleen.

Microsoftin Xbox-konsoliperheen viimeisin pelikone on Xbox Onen päivitetty ja virtaviivaistettu versio eli Xbox One S. Yhtiö on kuitenkin ilmoittanut, että myöhemmin ensi vuonna saapuu jo seuraava versio Xbox Onesta, jonka työnimi on Project Scorpio.

– Laskemme Project Scorpion myötä paljon sen varaan, että pelaajien nykyiset pelit ja yhteisöt toimisivat jatkossa myös uudempien laitteiden kanssa, Greenberg kertoo.

Project Scorpion uusiin ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa 4K-tarkkuus pelien grafiikassa. Xbox One S kykenee 4K-tarkkuuteen ainoastaan videoiden toistamisessa.

Gamescom-messut järjestetään Kölnissä 17.–21. elokuuta. Messut ovat avoinna yleisölle torstaista alkaen.

Lähde: Engadget

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme