Mainos
Mainos

Perkele-muki ystävänpäivälahjaksi Ylellä

Yleisradio yllätti työntekijänsä ystävänpäivänä "Ylestä perkele" tekstillä varustetulla mukilla. Taloussanomien mukaan lahja on osa yleisradion henkistä muutosohjelmaa.

Yhtiön strategiajohtaja Ismo Silvo kuvaa perkele-mukia oivasti talon sisäistä työilmapiiriä ja arvoja kuvastavaksi.

– Mielestämme tämä kuvaa yhtiön sisäisiä ilmapiiriarvoja loistavasti, vähän samalla tavalla myönteisesti uhoavana kuin Marjo Matikaisen "havuja, perkele". Että tämä katsotaan nyt loppuun asti, Silvo kuvailee.

Kyseisiä mukeja jaettiin eilen ystävänpäivänä. Sininen muki on koristeltu Ylen sisäisillä iskulauseilla, jotka ovat Silvon mukaan suoraan henkilöstön suusta.

– Tämä ei ole johdon keksimä slogan. Listasimme yleiskielisiä muutosarvojamme kuten kunnioitusta, iloa, asiakkaita ja pyysimme työntekijöitä kertomaan ne omin sanoin. Yhdeksi lopputulokseksi valikoitui tämä, Silvo sanoo.

Kiroilu on aiheuttanut kohua Yleisradiossa viimeksi toimitusjohtaja Mikael Jugnerin kehoittaessa työntekijöitä suhtautumaan muutoksiin "so fucking what"- asenteella.

(MTV3-Taloussanomat)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme