Mainos
Mainos

Photoshopin uusi työkalu on kuin magiaa - Katso videolinkki

Ohjelmistoyhtiö Adobe on suunnitellut suosittuun Photoshop-kuvankäsittelyohjelmaansa uudenlaisen työkalun, joka lyhyen esittelyvideopätkän perusteella vaikuttaa melko mullistavalta. Asiasta kertoo Photoshopin päätuotevastaava John Nack Adoben blogisivuilla.

Photoshopin tulevaan versioon sisällytettävän uuden Content-Aware -toiminnon avulla ohjelma osaa laskea, mitä kuvassa olevien esineiden ja asioiden takana voisi olla. Työkalu osaa laskea älykkäästi mitä poistettavan kohteen ympärillä on ja laatii taustan sen avulla. Lopputulos näyttää siltä, kuin esinettä ei olisi ollut kuvassa alunperinkään ja koko poisto-operaatio tapahtuu silmän räpäyksessä.

Photoshopin tuotepäällikkö Bryan O'Neil Hughes näyttää esittelyvideolla, miten työkalu toimii. Ensin videossa poistetaan pienempiä kappaleita, mutta 2min50sek -kohdalla video käy erityisen kiinnostavaksi. Video kannattaa katsoa koko ruudun kokoisena, ja tarkemmalla tarkkuudella, jotta yksityiskohdat näkyvät paremmin.

Mikäli uusi toiminto todellakin toimii niin tehokkaasti, kuin videolla näytetään se tulee nopeuttamaan ja helpottamaan kuvankäsittelyä merkittävästi useissa tilanteissa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme