Mainos
Mainos

Pohjoismaiden suurimmilla verkkosivuilla yli miljoona kävijää

Ruotsin ja Tanskan suurimmat verkkosivustot tavoittavat yli miljoona eri kävijää viikossa, kun Suomen suurimmat portaalit yltävät samaan kuukaudessa, kerrotaan Suomen Gallup Web Oy:stä.

Suomen verkkomediat ja portaalit jäävät vertailussa selvästi Ruotsin ja Tanskan suositumpien verkkopalveluja jälkeen. Norjastakin löytyy kolme sivustoa, jotka ylittävät Suomen suurimman portaalin kävijämäärät.

Suomalaiset voivat nyt tehdä verkkopalvelujen kävijämäärävertailua pohjoismaiden sivustoihin, kun myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa on avattu verkkolevikin tulospalvelut.

Ruotsin suurin sivusto, Aftonbladet.se tavoittaa peräti yli 1,4 eri kävijää viikossa ja Ruotsin Scandinavia Online eli Passagen/Evreka yltää lähes 1,2 miljoonaan eri kävijään, kun Suomen suurin portaali Sonera Plaza tavoitti viime viikolla 638 921 eri kävijää.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme