Mainos
Mainos

Pokémon Go -harrastus kävi kalliiksi – venäläinen pelaaja tuomittiin yli 3 vuodeksi vankilaan

Venäläisvloggari Ruslan Sokolovsky tuomittiin kolmeksi ja puoleksi vuodeksi vankilaan hänen pelattuaan suosittua Pokémon Go -peliä kirkossa Jekaterinburgissa ja kuvattuaan tapahtuman videolle nettiin.

Kun Pokémon Go -peli keräsi viime vuonna suosiota, viranomaiset varoittivat, että kirkoissa pelaamisesta rapsahtaisi tuntuvat sakot ja jopa useamman vuoden vankeustuomio.

Sokoslovsky päätti uhmata kieltoa ja kuvasi videon, jossa hän kapinoi määräyksiä vastaan ja jahtaa pokemoneja kirkossa. Vloggarilla on YouTubessa 300 000 seuraajaa, ja hän on aiemminkin kritisoinut julkisesti Venäjän kirkkoa.

Kun poliisit äkkäsivät videon, Sokolovsky pidätettiin. Nyt hän on saanut vihdoin tuomion muun muassa uskonnon loukkaamisesta ja vihan lietsomisesta.

– Tuomio on mielestäni osoitus täydellisestä sivistymättömyydestä ja barbaarimaisuudesta. Olen ehkä idiootti, mutta en kiihkoilija. En pysty uskomaan että tämä on oikeasti mahdollista, Sokolovsky totesi rangaistuksestaan.

Alla vangitsemiseen johtanut pokémon-video.

Lähde: Gizmodo

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme