Mainos
Mainos

Polar uudisti suositun aktiivisuusrannekkeen – näitä värejä ja toimintoja on tarjolla

Polar Loop -aktiivisuusranneke saa aktiivisemman seuraajan. Uutuus tuo älykkäät ilmoitukset suoraan käyttäjänsä ranteeseen.

Polar Loop 2 myötä käyttäjä saa värinähälytykset ja älykkäät ilmoitukset suoraan ranteeseensa. Uusi silikonista valmistettu ranneke muun muassa ilmoittaa värinällä, kun käyttäjän pitäisi lähteä liikkumaan. Rannekkeeseen saa myös jatkossa älykkäät ilmoitukset esimerkiksi kännykkään tulevista puheluista, tekstiviesteistä ja kalenterimerkinnöistä. Aluksi älykkäät ilmoitukset ovat käytettävissä iOS-käyttöjärjestelmän kanssa.

Ympärivuorokautiseen käyttöön suunniteltu ranneke seuraa myös käyttäjänsä unen määrää ja laatua. Lisäksi värinä toimii hiljaisena herätystoimintona.

Uusi Polar Loop 2 tulee saataville syyskuussa ja laitteen suositushinta on 120 euroa. Uusiksi väreiksi on tarjolla pinkki ja valkoinen. Aktiiviseen urheilukäyttöön saa lisälaitteeksi H7-sykevyön 70 euron hintaan.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme