Mainos
Mainos

Radio Nova kasvatti kuuntelua

Radio Novan kuuntelu on noussut alkuvuonna selvästi vuodentakaisesta. Nova tavoittaa tuoremmin mittauksen mukaan yli 1,5 miljoonaa kuuntelijaa viikossa.

Kuuntelijamäärässä on kasvua viime vuoden vastaavaan aikaan yhdeksän prosenttia.

Radio Nova on edelleen selvästi kuunnelluin kaupallinen radio Suomessa. Viikkokuntelijamäärissä seuraavaksi tulevat Iskelmä ja Radio Rock.

Taloudellinen taantuma ei ole muuttanut mitenkään radion kokonaiskuuntelua. Valtaosa suomalaisista kuuntelee edelleen päivittäin radiota. Keskimääräinen kuunteluaika päivässä on 3 tuntia ja 15 minuuttia. Se on pysynyt samalla tasolla kuin viime talvena.

Koko väestöstä 94% kuuntelee radiota viikon aikana. Kaupallisia radioasemia viikon aikana kuuntelee 76 % ja Yleisradion kanavia 64 %.

Kaikista radiokanavista eniten kuuntelijoita kerää Ylen Radio Suomi ja sen maakuntaradiot, joita kuuntelee yli kaksi miljoonaa suomalaista viikon aikana.

Tiedot perustuvat Kansalliseen radiotutkimukseen, joka tehdään kuukausittain.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme