Mainos
Mainos

Radiolinja perustaa antenniyhtiön

Elisa Communicationsin tytäryhtiö Radiolinja perustaa uuden mastojen rakennukseen keskittyvän tytäryhtiön. Siihen kootaan Radiolinjan ja koko Elisa Communications -konsernin mastoihin liittyvä liiketoiminta.

Radiolinja

Uudella yhtiöllä Radiolinja pyrkii parantamaan mastojen kokonaiskäyttöastetta ja toiminnan kustannustehokkuutta. Erillinen mastoyhtiö myös lisää teletoimintaan liittyvää läpinäkyvyyttä, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Uuteen yhtiöön sijoitetaan myös Elisa Communicationsin omistuksessa olevat mastot.

Yhtiön toimialana on rakennuttaa, hallinnoida, ylläpitää ja välittää puhelinoperaattoritoiminnassa käytettäviä mastoja, mastopaikkoja ja mastoihin liittyviä laitetiloja. Uusi yhtiö myy kapasiteettiaan ja palveluaan myös muille puhelinyhtiöille ja mastojen käyttäjille, joita puhelinyhtiöiden lisäksi voivat olla mm. paikallisradiot sekä alueellisten wireless lan -verkkojen tarjoajat. Yhtiö aloittaa toimintansa ensi vuoden alusta.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme