Mainos
Mainos

Radion ryhmäseksiohjelmasta vaaditaan selvitys

Telehallintokeskus on pyytänyt radioasema Kiss FM:ltä pikaisen selvityksen niin sanotusta ryhmäseksiohjelmasta, joka lähetettiin aseman taajuudella eilen.

Selvitys on toimitettava THK:lle viimeistään huomenna puoliltapäivin. Telehallintokeskuksessa aiotaan myös kuunnella seksiohjelma nauhalta, jonka se vaatii selvityksen liitteeksi. Selvityspyynnössä mainitaan, että monet radion kuuntelijat ovat pitäneet ohjelmaa "yleisen sopivaisuuskäsityksen vastaisena".

-Selvityksen perusteella päätämme ensinnäkin, onko tapaus meidän valvontamme piirissä vai ei, kommentoi THK:n viestintäpäällikkö Anna Jokela.

Radioiden toimilupa-asioista vastaa liikenneministeriö, ja poliisin tehtävä on tutkia mahdolliset kansalaisten rikosilmoitukset. Yksi mies ja kaksi naista harrastivat keskenään seksiä radion aamuohjelmassa eilen. Ohjelman aiheena oli, mitä kuulijat haluaisivat tehdä suorassa lähetyksessä.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme