Mainos
Mainos

Radion suursuosio jatkuu

Mediamaailman monipuolistuminen ei ole laskenut radion suosiota - päinvastoin. Radiota kuunnellaan nyt paitsi varsinaisilla stereo- ja radiolaitteilla, myös internetissä ja matkapuhelimella.

Finnpanelin tuoreen tutkimuksen mukaan lähes 80 prosenttia suomalaisista kuuntelee radiota päivittäin. Viikottain radio tavoittaa 95 prosenttia suomalaisista, osoittaa Kansallinen Radiotutkimus vuodelta 2008.

- Tämä on erityisen mielenkiintoista nykyaikana, kun tiedonvälitys ja viihdemaailma saavat koko ajan uusia muotoja, toteaa Finnpanelin toimitusjohtaja Lena Sandell.

Joka kymmenes kuuntelee radiota perinteisen pöytäradion lisäksi internetin välityksellä. Matkapuhelimella radiota kuuntelee seitsemän prosenttia kansasta.

Radiota kuunnellaan enimmäkseen kotona, töissä ja autossa. Suosituimmillaan radio on aamuseitsemästä puoli viiteen iltapäivällä.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme