Mainos
Mainos

Rajoite iPhone X:n käytössä: Face ID ei toimi perheenjäsenten ostojen maksamiseen

Kasvojentunnistustoiminto Face ID ei toimikaan maksujen vahvistamiseen, jos iPhone X -laitteen omistajan lapsi esimerkiksi pyytää vanhempaansa ostamaan hänelle sovelluksen Applen kaupasta.

Syksyllä myyntiin tulleen iPhone X:n käyttäjät ovat huomanneet rajoitteita kasvonpiirteitä tunnistamiseen käyttävän Face ID:n käytössä, jos toiminnolla yritti maksaa ostoja muille perheenjäsenille. Käyttäjät olivat kertoneet havainnoistaan Applen nettifoorumilla.

Jos iPhone X:n omistajan perheenjäsenet olivat pyytäneet maksuvahvistusta, piti toimenpide vahvistaa tavallisella Apple ID:n salasanalla kasvojentunnistuksen sijaan.

Esimerkiksi lapset voivat käyttää maksupyyntöä vanhemmiltaan, jotta aikuiset voivat valvoa mitä tai miten paljon sovelluksia tai pelejä lapset haluavat ladata puhelimeensa tai tablettiinsa.

Samaiset maksupyynnöt voidaan kuitenkin vahvistaa Touch ID:llä muilla iOS-laitteilla, mutta iPhone X -laitteessa ei ole kyseistä toimintoa. Applen tukisivustollakaan ei ole mainintaa, että Face ID toimisi maksupyyntöjen vahvistamiseen.


Lähde: The Verge


---

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme