Mainos
Mainos

Rakennuslehden enemmistö Helsinki Medialle

Helsinki Media on ostanut enemmistön Suomen Rakennuslehdestä. Osakkeet ostettiin neljältä rakennusalan järjestöltä, jotka jäävät edelleen lehden omistajiksi 40 prosentin yhteisomistuksella.

Tänään tehdyn kaupan hintaa ei julkistettu. Rakennuslehti ilmestyy kerran viikossa. Sen levikki 26 000 kappaletta. Lehdellä on noin 100 000 lukijaa. Helsinki Median mukaan Rakennuslehden hankinta vahvistaa sen asemia ammattilehtien kustantajana.

Helsinki Media on Suomen suurin aikakauslehtien kustantajana. Se kertoo olevansa ykkönen myös mm. yritysjulkaisujen kustantajana. Helsinki Media kuuluu SanomaWSOY:hun.

Rakennuslehden muut omistajat ovat Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL, Rakennusteollisuuden keskusliitto, Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ja Suomen Rakennusinsinöörien liitto. Sopimuksen mukaan ne tilaavat lehden jatkossakin jäsenilleen.

(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme