Mainos
Mainos

Ranskalaisväite: Windows 98 ei selviä vuodesta 2000

Microsoftin käyttöjärjestelmä Windows 98:n sekä sen 4.5-versio Works-applikaatiosta eivät selviytyneet 2000-vuoden testauksesta, kertovat ranskalaisviranomaiset. Virallinen ominaisuuksia ja tullut siihen tulokseen, että kyseiset tuotteet eivät tunnista vuotta 2000, kertoo Ranskan pienten ja keskisuurten yritysten ministeri Marylise Lebranchu.

Microsoft France ilmoitti viikko sitten, että joissakin sen tuotteista saattaa olla pieniä teknisiä vikoja vuoden 1999 vaihtumisen jälkeen. Yhtiö on luvannut testata tuotteensa "Millenium Bugin" varalta kuukauden sisällä.

Microsoft Francen Markkkinointijohtaja Pascal Brier kertoo, että vain seitsemän prosenttia yhtiön tuotteista ei näytä toimivan vuodenvaihteen jälkeen. Joka kolmannen suhteen olisi kuitenkin pieniä ongelmia. Näiden joukossa ovat uutistoimitsi AFP:n listauksen mukaan Access 2.0 sekä 4.5:ttä aiemmat versiot Worksistä, Site Server 2.0, Internet Explorer 3.0 ja aiemmat versiot sekä Word 5 for DOS ja sitä aiemmat versiot.


(MTV3-AFP)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme