Mainos
Mainos

Reach-U Holding konkurssiin

Mobiiliteknologiaa kehittävän Reach-U Holding Oyj:n omaisuus haetaan konkurssiin. Konkurssiin ajauduttiin, kun yhtiön toiminnan jatkamisesta vielä aikaisemmin kiinnostuneet sijoittajat ovat vetäytyneet rahoittamisesta.

Reach-U kertoo, ettei yhtiön tilannetta onnistuttu selkeyttämään "kohtuullisessa ajassa", eikä epävarmuutta aikaansaaneita tekijöitä ole kyetty poistamaan. Konkurssissa suurimmiksi velkojiksi jäävät investointipankki Conventum ja uusmediayhtiö Done. Conventum on kertonut sijoittaneensa Reach-U:hun yhteensä 7,4 miljoonaa euroa. Donen sijoitukset ja saatavat ovat 3,5 miljoonaa euroa.

Reach-U Holdingin osakkuusyhtiön Reach-U Solutionsin konkurssin jälkeen Reach-U Holdingilla ei ole pääomia, tarkoitusta eikä likvidejä varoja. Reach-U kertoi kuun alkupuolella, että sen osakkuusyhtiön Reach-U Solutionsin omaisuus haetaan konkurssiin. Reach-U Holding kertoi kuitenkin edelleen sitkeästi kartoittavansa rahoitusvaihtoehtoja ja mahdollisuutta jatkaa toimintaansa suunnatun osakeannin jälkeen.

Reach-U Holding on noteerattu Helsingin pörssin pre-listalla, mutta kaupankäynti sen osakkeella on ollut keskeytettynä 11. helmikuuta jälkeen.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme