Mainos
Mainos

Retrokonsolien kilpailu kiihtymässä: Atarilta tulossa Ataribox

Atari on haastamassa Nintendon retrokonsolit vielä kehitteillä olevan Atariboxin kanssa.

Atari ilmoitti E3-messuilla kesäkuussa, että se aikoo julkaista Ataribox-nimisen pelikosolin. Nyt yhtiö on julkaissut tarkempia kuvia tulevasta retro-konsolistaan.

Yhtiö oli myös paljastanut uutiskirjeessään, että konsolissa on 4 USB-liitäntää ja HDMI-ulostulo. Liitännät antavatkin ymmärtää, että koneen laitteisto on nykyaikainen.

Atari kertoo uutiskirjeessään, että Atariboxille on tarkoitus julkaista klassikkopelien lisäksi myös uudempaa sisältöä.

Atari tuskin lähtee kilpaileman tosissaan Sonyn, Microsoftin ja Nintendon pelikonsolien kanssa, mutta se saattaa pystyä kilpailemaan Nintendon NES ja SNES Classic Edition -retrokonsolien kanssa. Ataribox vaikuttaakin avoimemmalta alustalta kuin kilpailijansa.

Atariboxin ulkonäkö viittaa alkuperäiseen Atari 2600-pelikonsoliin.

Tarkempia tietoja laitteen tehoista, pelivalikoimasta, ominaisuuksista, hinnasta ja julkaisuaikataulusta ei vielä ole tuotu julki. Atari kuitenkin lupasi uutiskirjeessään kertoa säännöllisesti väliaikatietoja pelikonsolin kehityksestä.

Lähde: Polygon


***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme