Mainos
Mainos

Riihimäen ja Hyvinkään lehdet yhdistyvät

Riihimäen Sanomia ja Hyvinkään Sanomia julkaisevat yhtiöt ovat aloittaneet lehtien yhdistämiseen liittyvät yt-neuvottelut. Ensi vuonna aloittava uusi lehti tarvitsee 15-20 työntekijää vähemmän kuin nykyiset kaksi lehteä.
-Ilmoitusmarkkinoilla ei näy paranemisen merkkejä, ja siksi tarvitaan isompi yksikkö - aluelehti kahden paikallisen tilalle, perustelee toimitusjohtaja Jouko Santala Riihimäen Sanomat Oy:stä. Hänen mukaansa Riihimäen Sanomat on ollut pitkään tappiollinen.

Nykyisten lehtien yhteenlaskettu levikki on noin 23 000 kappaletta, mistä päällekkäisiä tilauksia on varsin vähän. Uusi lehti kuuluu kokonaan Keski-Uusimaa-konsernille, sillä Hämeen Sanomat luopuu Riihimäen Sanomien osaomistuksesta. Hyvinkään Sanomien ja Riihimäen Sanomien palveluksessa on nyt yhteensä liki 70 henkeä.

Vähennys koskee kaikkia henkilöstöryhmiä. Toimitusjohtaja Santalan mukaan uuden lehden nimi ratkaistaan kevään aikana. Tietojärjestelmän rakentaminen on sekin ajankohtaista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme