Mainos
Mainos

RIOT-E hakeutui konkurssiin

Matkapuhelinpelejä kehittävä suomalainen Riot Entertainment Oy (RIOT-E) on päättänyt hakeutua konkurssiin, koska yhtiö epäonnistui neuvotteluissaan lisärahoituksen saamiseksi, kertoo Kauppalehti Online.

Riot Entertainmentin neuvottelut yhtiön kolmannen rahoituskierroksen järjestämisestä päättyivät tuloksettomina. Yhtiön hallitus päättikin sen vuoksi jättää Helsingin käräjäoikeudelle hakemuksen yhtiön asettamisesta konkurssiin, koska yhtiön toiminnan jatkaminen ilman lisärahoitusta ei erittäin voimakkaasti kasvavasta liikevaihdosta ja asiakaskunnasta huolimatta ollut mahdollista, kertoo Kauppalehti Online.

Riot-E perustettiin vuonna 2000, ja sen rahoittajia olivat muun muassa Nokia Ventures, Softbankin ja News Corporationin yhteisyritys Softbank UK Ventures, Carlyle Internet Partners, CDB WebTech, Stratos Ventures ja Lago Ventures. Yhtiön pääkonttori on Helsingissä, ja sillä on toimistot myös Lontoossa, Los Angelesissa, Berliinissä, Singaporessa ja Filippiineillä.

Riot-E:llä on 65 työntekijää.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme