Mainos
Mainos

Ritarikuntien kunniamerkit julkaistaan internetissä

Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikunnat myöntävät vuosittain noin 6000-7000 kunniamerkkiä.

Ritarikuntien kunniamerkkien julkistaminen uudistuu. Lista Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien kunniamerkkien saajista julkaistaan tästä lähtien ritarikuntien kotisivuilla jo kolme arkipäivää ennen merkkien varsinaista myöntämistä.

Ritarikunnat myöntävät kunniamerkkejä kahdesti vuodessa, itsenäisyyspäivänä ja puolustusvoimain lippujuhlapäivänä 4. kesäkuuta. Tähän saakka kunniamerkkien saajat on julkistettu vasta myöntämispäivän lehdissä. Ritarikuntien sihteeri Nils Wirtanen perustelee julkistamisen uudistusta nykyaikaisuudella.

-Katsoimme, että on tasapuolista, että lista on saatavilla pienille ja isoille tiedotusvälineille, kansalaisille ja aloitteen tekijöille yhtä aikaa.

Listat ovat nähtävillä ritarikuntien kotisivuilla koko vuoden. Ritarikunnat myöntävät vuosittain noin 6000-7000 kunniamerkkiä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme