Mainos
Mainos

Ryhmäseksiä suorassa radiolähetyksessä

Suomalaispariskunta on raottanut makuuhuoneensa ovea radion kuuntelijoille suorassa lähetyksessä. Pariskunta haki itselleen ryhmäseksikumppanin suorassa lähetyksessä ja kolmikon puuhat välitettiin radion kautta kuuntelijoille.

Tapaus aiheutti radioasema Kiss FM:lle kuulijapalautteen ryöpyn sekä puolesta että vastaan. Radion aamuohjelmassa kysyttiin kuulijoilta, mitä he haluaisivat tehdä suorassa lähetyksessä.

Mukaan ilmoittautui pariskunta, joka ilmoitti haluavansa harrastaa seksiä suorassa lähetyksessä. Miehelle ja naiselle tarjottiin siihen mahdollisuus ja samalla pariskunta etsi radion välityksellä itselleen ns. kolmatta pyörää. Paikalle ilmaantuikin tehtävään halukas nainen. Kolmikko siirtyi studion viereiseen tilaan harrastamaan seksiä ja tapahtuma radioitiin suorana lähetyksenä.

Radio-ohjelman tuottajan Henkka Hyppösen mukaan henkilökunta ei alussa uskonut, että pariskunta toteuttaisi haaveensa. Tilanne oli radioväen mukaan "kutkuttavan jännittävä ja hieman outo". Tuottaja Hyppösen mielestä tempaus herätti hyödyllistä keskustelua seksistä ja sen käytöstä tiedotusvälineissä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme