Mainos
Mainos

Saloon ängenneeltä älypuhelinfirmalta uusi asiakastiedote

Alkukeväästä Turing Robotic Industries (TRI) tiedotti, että puhelimien tuotanto alkaa viimeistään maaliskuussa. Huhtikuussa yhtiöstä kuitenkin kerrottiin, että aloitusta lykätään toukokuuhun. Sunnuntaina yhtiöltä tuli uusi selittelevä asiakastiedote.

Viimeisimmän tiedon mukaan puhelimen ennakkotilaajat saavat edelleen odottaa. Ennakkotilaajille luvataan tilausvahvistus huomiseksi, toukokuun 3. päivälle.

Viivästys johtuu yhtiön tiedotteen mukaan asiakastietojen päivittämisestä, joita yhtiön asiakaspalvelu on tehnyt viimeisen viiden kuukauden aikana. Asiakkaiden yhteydenottoja on saapunut niin yhtiön Facebook-sivun kuin sähköpostin kautta. Tiedotteessa kerrotaan, että ennakkotilauksia on tuhansia, joten niiden läpikäynti vie aikaa.

TRI kertoo tiedotteessa myös ymmärtävänsä ennakkotilaajien malttamattomuuden, mutta pyytää asiakkailta kärsivällisyyttä. Yhtiö pyytää myös, etteivät asiakkaat käyttäisi Facebook-sivua ensisijaisena yhteydenottokanavanaan.

Tiedotteessa kerrotaan myös, että seuraava mahdollisuus ennakkotilauksien teolle alkaa kesäkuun puolivälissä.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme