Mainos
Mainos

Salora-televisioiden yksinmyynti Keskolle

Keskon erikoiskauppaan keskittynyt tytäryhtiö Keswell on saanut yksinoikeuden Salora-televisioiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Suomalaisomistukseen palannut Turun TV-tehdas ja Keswell tekivät tästä yhteistyösopimuksen tänään. Käytännössä sopimus tarkoittaa sitä, että Salora-televisioiden myynti keskittyy tästä lähtien Musta Pörssi -ketjuun sekä Anttila ja Citymarket -tavarataloihin.

Turun TV-tehdas Oy:n toimitusjohtaja Jouni T. Laineen mielestä Saloran myynnin keskittäminen yhdelle kauppakonsernille takaa panostuksen tuotteiden markkinointiin. Keswellin toimitusjohtaja Matti Laamanen näkee keskittämisen tehokkuuden kasvun lisäksi myös imagokysymyksenä. -Kotimaisuus on merkityksellinen suomalaisille kuluttajille ja siksi on tärkeää myös meille. Sopimuksen rahallinen arvo on myös huomattava, sanoi Laamanen.

(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme