Mainos
Mainos

Samsung julkaisi uuden kosketusnäytön

Samsung on julkistanut uuden kosketuskäyttöisen tietokonenäytön. Lapfit-näytöissä on perinteisen jalustan sijasta taakse taittuva tukijalka. Lapfit Touch on malliston uusin lisäys. Siitä tulee kosketusnäyttö, kun se liitetään Microsoft Windows 7 -käyttöjärjestelmällä varustettuun tietokoneeseen.

Hiirellä klikkailun voi siis korvata koskettamalla näyttöä sormella. Kuvanlaatu on Samsungin tiedotteen mukaan yhtä hyvä kuin perinteisen tietokonenäytön, koska kosketustekniikka perustuu infrapunasignaaleihin ylimääräisen, näytön päällä olevan kalvon sijaan. Tekniikka tunnistaa kosketuskohdan ja muuntaa tiedon tukemaan tietokoneen käyttöä. Näin onnistuu esimerkiksi nettisivun linkin avaaminen näyttöä koskettamalla.

Zoomaaminen tehdään suoraan ruudulla peukalon ja etusormen avulla vetämällä sormia yhteen tai erilleen. Kuvaa voi myös pyörittää: kuvaan tartutaan yhdellä sormella ja näytön pintaa pyyhkäistään kaarevalla liikkeellä. Tekniikasta käytetään nimeä multitouch ja Lapfit Touch on Samsungin ensimmäinen näyttö, joka tukee tätä tekniikkaa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme