Mainos
Mainos

Samsung Wave on varustettu super amoled -näytöllä

Samsung on esitellyt Mobile World Congressissa Barcelonassa visionsa, jonka mukaan se pyrkii tarjoamaan jokaiseen elämäntyyliin sopivan älypuhelimen. Samsung kertoo tavoitteensa kulmakiven muodostuvan yhtiön uudesta avoimesta Bada -käyttöjärjestelmästä. Yhtiö esittelee Barcelonassa myös ensimmäinen Badaa käyttävän matkapuhelimen, Waven.

Waven teknisiin hienouksiin kuuluu super amoled -näyttö (800 x 400 pikseliä). Samsung kehuu, että 3,3-tuumaisessa näytössä on huippuluokan värientoisto ja kontrasti.

Puhelimen sydämestä löytyy markkinoiden nopein yhden gigahertsin suoritin. Wave tukee moniajoa, joten siinä voi pitää useita ohjelmia samanaikaisesti käynnissä. Samanaikaisesti voi esimerkiksi surfata netissä ja kuunnella musiikkia.

Wave on myös maailman ensimmäinen puhelin, jossa on bluetooth 3.0. Sen tiedonsiirtonopeus on jopa 24 megabittiä sekunnissa. Se on kahdeksan kertaa nopeampi kuin bluetooth 2.0. Lisäksi bluetooth 3.0 kuluttaa aiempaa versiota vähemmän virtaa.

Social Hub on puhelimessa kaiken viestinnän keskus, joka kokoaa tiedot tietyn kontaktin kanssa lähetetyistä viesteistä, soitetuista puheluista, chat-keskusteluista ja muista toiminnoista kontaktitietojen alle.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme