Mainos
Mainos

Sanoma Magazines Praha osti Tsekin johtavan jakelijan

Sanoma Magazines Praha on ostanut yhdeksän prosenttia lehtien jakeluyhtiö Prvin Novinov Spolecnostista (PNS). Osakkeet myi Ecomedia.

PNS on johtava lehtien jakeluyhtiö Tsekin tasavallassa. Sanoma Magazines Praha julkaisee pääasiassa kuluttajalehtiä. Sen lehtivalikoimaan kuuluvat muun muassa maan johtavat naistenlehdet Vlasta ja Kvety sekä viime syyskuussa lanseerattu National Geographic.

Sanoma Magazines Praha on osa SanomaWSOY-konserniin kuuluvaa Sanoma Magazines -liiketoimintaryhmää. Sanoma Magazines on Euroopan viidenneksi suurin aikakauslehtikustantaja. Se julkaisee yhteensä noin 220 lehteä Belgiassa, Kroatiassa, Tsekin tasavallassa, Suomessa, Unkarissa, Hollannissa, Romaniassa, Slovakiassa ja Ruotsissa. Sanoma Magazinesin pro forma -liikevaihto vuonna 2001 oli 985 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä on noin 4 500.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme