Mainos
Mainos

Sarjakuvat tulossa puhelimiin

Multimediapuhelimen omistajat voivat pian tilata sarjakuvia suoraan kännykkään. Tampereella alkaa ensi viikon alussa kaksipäiväinen työpaja, jossa sarjakuvataiteilijat pyrkivät saamaan aikaan matkapuhelimen pienelle näytölle sopivaa jälkeä.

- Työpajassa tutkitaan millaisia sarjakuvia kännykkään voi tehdä. Luultavasti teemme strippejä, pilakuvia ja ehkä pieniä animaatioita, kertoo Tampereen Sarjakuvaseuran sihteeri Reima Mäkinen.

Sarjakuvat toimivat uusissa värinäytöllisissä puhelimissa. Sarjakuvaviestin tarkkaa hintaa Mäkinen ei osaa vielä sanoa, mutta kertoo, että tekijät eivät saa voittoa mobiilisarjakuvista.

Työpajan järjestävät Tampereen Sarjakuvaseura, Media Tampere Oy ja Viestinnän osaamiskeskus. Kännykkäsarjakuvia kehittelee miesvoittoinen joukko Tampereelta ja muualta Suomesta. Mäkinen kertoo, että niin sanottuja suuria nimiä ei ole projektissa mukana. Kännykkäsarjakuviin voi tutustua verkossa osoitteessa http://www.sarjakuviaruutuun.fi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme