Mainos
Mainos

Satama sulkee USA:n toimistonsa

Satama Interactive on päättänyt ajaa alas yhtiön tytäryhtiön Satama USA Inc:n toiminnot Dallasissa USA:ssa välittömästi. Satama USA ei ole saavuttanut asetettuja liikevaihto- ja kannattavuustavoitteita huolimatta kuluvana vuonna tehdyistä saneeraustoimenpiteistä. Käynnissä olevat asiakasprojektit saatetaan loppuun.

Yhtiön työntekijät irtisanotaan lukuunottamatta avainhenkilöitä, jotka ovat vastanneet mobiilipalveluiden kehittämisestä USA:ssa. Nämä työntekijät liitetäään Sataman mobiiliryhmään. Tätä globaalia ryhmää johdetaan Euroopasta.

USA:n yhtiö on muuttanut uusiin, pienempiin toimitiloihin ja irtisanonut ja riitauttanut vanhojen toimitilojen vuokrasopimuksen. Alasajosta aiheutuvat kertaluontoiset kustannukset kirjataan vuoden viimeisen neljänneksen aikana vuoden 2000 tilinpäätökseen kirjattua uudelleenjärjestelyvarausta vastaan ja kuluksi niiltä osin kuin varaus ei niitä riitä kattamaan, Satama kertoo.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme