Mainos
Mainos

Saunalahden listautumishinnaksi 9 euroa

Internet-palveluja tarjoavan Saunalahden listautumishinnaksi sekä instituutio- että yleisöannissa on päätetty 9 euroa eli vajaat 54 markkaa osakkeelta. Listautumisannin merkintä- ja myyntihinnan haarukaksi oli ennakolta kerrottu 8-10 euroa.

Saunalahden vt.viestintäjohtaja Petteri Järvinen (kuvassa)kertoi tänään, että yhtiön koko listautumisanti ylimerkittiin kuusinkertaisesti. Tarjolla olleita 7,1:tä miljoonaa osaketta havitteli noin 25000 sijoittajaa, ja merkintäsitoumuksia tehtiin yli 45 miljoonasta osakkeesta. Piensijoittajien usko Saunalahteen oli luja, ja viisinkertaisesti ylimerkitty yleisöanti keskeytettiin jo avauspäivänä.
Instituutioanti merkittiin noin seitsenkertaisesti yli, ja hyväksyttyjä merkintöjä teki yli 300 suursijoittajaa. Saunalahden noteeraus alkaa pre-listalla 10. huhtikuuta ja NM-listalla 12. huhtikuuta.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme