Mainos
Mainos

Seksi-ilmoittelusta päivälehdille miljoonatulot

Päivälehdet saavat seksipalveluilmoituksistaan miljoonien markkojen tulot.

Pornomainos

Sosiaali- ja terveysministeriön ja Stakesin tutkimista 35:sta markkina-alueidensa merkittävimmästä päivälehdestä 24 julkaisi seksipalveluilmoituksia. Ilmoituksia arvioidaan olevan näissä lehdissä noin 180 000 vuodessa ja niiden tuotto lehdille on noin 47 miljoonaa markkaa.

Tutkituista lehdistä kolmannes on kieltäytynyt julkaisemasta seksipalveluilmoituksia. Suurin osa on saanut näitä ilmoituksia vastustavaa yleisöpalautetta. Seksipalveluilmoituksia eivät julkaisseet tarkastelluista lehdistä Aamulehti, Etelä-Saimaa, Hufvudstadsbladet, Jakobstads Tidning, Kalajokilaakso, Keskipohjanmaa, Koillissanomat, Länsi-Suomi, Salon Seudun Sanomat, Västra Nyland ja Åland.

Myös Ilta-Sanomat ilmoitti tänään poistavansa puhelinseksilinjojen sekä seksilehtien ja -videoiden myynti-ilmoittelun ensi vuoden alussa. Lehti katsoo, että ilmoittajien kaupallisten pyrkimysten ja lehden eettisen linjan välillä on vallinnut ristiriita.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme