Mainos
Mainos

Seksiviestit saapuvat kännyköihin

Kännyköihin on syyskuun alusta alkaen mahdollista tilata niin sanottua aikuisviihdettä, eli kansanomaisemmin seksiviestejä.

Palvelu on kännykän käyttäjälle samalla tavoin tilattavissa kuin tähän asti ovat olleet esimerkiksi uutiset, urheilutulokset tai erilaiset aikataulut. Aikuisviihteen tilaamisen mahdollistaa uusi lainsäädäntö, joka vaatii teleoperaattoreita tarjoamaan asiakkailleen myös eston tällaisten numeroiden käyttöön.

- Sama estoluokitus, joka on puhepuolella toiminut hyvin jo vuosikausia, laajenee nyt tekstiviestipalveluihin, sanoo viestintäverkkoasiantuntija Antti Pokela Viestintävirastosta.

Jokaisella asiakkaalla tulee olla mahdollisuus estää aikuisviihdepalveluiden käyttö liittymästään. Operaattori ei siis voi välittää asiakkailleen palveluja ennen kuin Viestintäviraston määräysten mukainen estoluokitus on käytössä. Aikaa estoluokittelun käyttöönottoon on tämän vuoden loppuun.

Eston voi tilata esimerkiksi alaikäisen kännykkään, jolloin hänen liittymästään ei voi tilata aikuisviihdettä. Kaikilla operaattoreilla ei estopalvelua vielä ole, ja niinpä viihdepalveluitakaan ei kaikista matkapuhelinliittymistä voi vielä tilata.

(MTV3)

(Huomenta Suomi 30.08.2002)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme